Εμείς στο ΚΕΔΙΑΑ είμαστε μια εξειδικευμένη ομάδα Δικηγόρων, Διαπιστευμένων Διαμεσολαβητών στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, με εμπειρία χειρισμού υποθέσεων τόσο όλου του φάσματος του αστικού δικαίου (οικογενειακό, κληρονομικό, ενοχικό, εμπράγματο κλπ), αλλά και του εμπορικού δικαίου. Η ιδιότητά μας των Δικηγόρων, μας προσδίδει το πλεονέκτημα να γνωρίζουμε εκ των έσω τα προβλήματα και τις δυσλειτουργίες της Ελληνικής Δικαιοσύνης και την ταλαιπωρία που η προσφυγή σε αυτήν συνεπάγεται πολλές φορές για τους πελάτες μας.

Έτσι, μετά από εξειδικευμένη εκπαίδευση και μετεκπαίδευση στον θεσμό της διαμεσολάβησης, δημιουργήσαμε το ΚΕΔΙΑΑ, αποσκοπώντας στην προσφορά μιας αποδοτικότερης, γρηγορότερης, αλλά και φθηνότερης μορφής εξωδικαστικής επίλυσης μιας δεκτικής διαμεσολάβησης διαφοράς που εμπίπτει στις διατάξεις του Ν. 3998/2010.

Η διαμεσολάβηση, ένας νέος για την Ελλάδα θεσμός, αλλά με επιτυχία δοκιμασμένος διεθνώς επί σειρά ετών, είναι το μέλλον σε μια κοινωνία, που επιθυμεί μια γρήγορη, αποτελεσματική, πολιτισμένη και φθηνότερη διευθέτηση διαφορών και διενέξεων και εκεί ακριβώς προσανατολιζόμαστε, με σεβασμό, διακριτικότητα, σοβαρότητα και εχεμύθεια προς κάθε πολίτη που θα επιλέξει τις υπηρεσίες μας.